TELEFON

091-576-0942

EMAIL

macutkoncepttherapy@gmail.com

Cupping Masaža

Ako klasična masaža nije za vas, isprobajte cupping masažu, lagana, ugodna za sve one kojima je previše klasična ručna masaža.

Vakuum ili cupping masaža je vrlo moćna tehnika masaže koja djeluje lokalno na problematičnim područjima, poboljšava cirkulaciju te pospješuje zdravstveno stanje i vitalnost cijelog organizma. U cijelom procesu ove tehnike masaže koristi se moć vakuuma koja vraća cirkulaciju u zone obuhvaćene boli i tako omogućuje dovoljne količine nutrijenata za njihovo liječenje.

Ako patite od bolova u leđima, vratu ili bilo kojeg drugog tipa kronične boli koja se pojavljuje svakodnevno, vakuum masaža može se koristiti kao terapija za takve tegobe. U većini slučajeva sama masaža nije uopće bolna, a može se izvesti u vrlo kratkom periodu. Osim što uklanja bol, vakuum masaža može smanjiti upale mišića i neugodne grčeve.

U novije vrijeme se vakuum postiže pumpicama kojima se jednostavno isiše zrak iz čaše. U oba slučaja princip je isti – vakuum povlači krv u bolna područja, a povećani unos nutrijenata u određene dijelove ubrzava proces liječenja.