TELEFON

091-576-0942

EMAIL

macutkoncepttherapy@gmail.com

Usluge

Usluge koje nudimo su moderne svjetski prihvaćene procedure kojima se koristimo u svrhu izlječenja i poboljšanja općeg stanja.

Masaža

Masaža je jedna od najstarijih tehnika koja se od davnina primjenjuje u medicinske, relaksirajuće i kozmetičke svrhe.

PNF (Proprioceptivna neuromuskulaturna facilitacija)

PNF je koncept vježbanja koji u jednom pokretu obuhvaća sve skupine mišića segmenata koji se tretira (3D pokret).

NKT (Neurokinetic therapy)

NKT je oblik manualnog tretmana koji kombinira teoriju motorne kontrole i manualni mišićni test u svrhu pronalaženja uzroka boli.

Manipulacije kralježnice

Manipulacija zglobova je tehnika mobilizacije sinovijalnih zglobova, za koju je karakteristična brza i kratka pasivna manipulacija zgloba.
CUPPING TERAPIJA

Cupping

Učinci cuppinga su ublažavanje bolova i smanjenje mišićne napetosti, potiče cirkulaciju i pomaže limfnoj drenaži, te ima blagotvoran učinak na zdravlje kože.
Prikak elektrostimulacije

COMPEX Elektrostimulacija

Elektrotretman podrazumijeva primjenu električnih impulsa u liječenju akutnih i kroničnih bolova.

Cupping anticelulitna masaža

Najefikasniji tretman za borbu protiv najtvrdokornijeg celulita i razgrađuje najgore oblike ženskog neprijatelja.

Kinezitretman

Individualne vježbe provode se sa fizioterapeutom, a koristimo pokret u svrhu prevencije, liječenja i očuvanja funkcije lokomotornog sustava (sustava za pokretanje).

IASTM tretman

IASTM (Instrument assisted soft tissue mobilization) je tehnika opuštanja mišića, ligamenata i fascija pomoću metalnih instrumenata. Tehnika postoji već tisućama godina (koristila se još u drevnoj kineskoj medicini), a u novije doba znanstvenici su radili istraživanja kako bi razvili naprednije instrumente koji će dati bolje rezultate.

Sportska Masaža

Sportska masaža omogućuje razgradnju mliječne kiseline te ubrzava proces oporavka i iako brže osposobljava sportaša za ponovni napor, koncentrirana je na oporavak.

Cupping Masaža

Ako klasična masaža nije za vas, isprobajte cupping masažu, lagana, ugodna za sve one kojima je previše klasična ručna masaža.